Bridge Athletics

exos-black

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ EXOS

Το BridgeTracker επιτρέπει στους επαγγελματίες να δημιουργήσουν πραγματικά προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε πελάτη, διατηρώντας παράλληλα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα σε ολόκληρο τον οργανισμό τους.

Το Automated Training Engine μπορεί να δημιουργήσει πάνω από 1 εκατομμύριο μοναδικούς κύκλους εκπαίδευσης με βάση τους στόχους του πελάτη σας. Ενώ η βιβλιοθήκη 2.500 κινήσεων βίντεο, και 300+ Πρότυπα προγράμματα και φάσεις που σχεδιάστηκαν από την Ομάδα Καινοτομίας Επιδόσεων EXOS θα προσθέσουν άμεση δομή στον προγραμματισμό σας.

Εξερευνήστε τη βιβλιοθήκη για να ξεκινήσετε γρήγορα ή επιλέξτε να δημιουργήσετε τη δική σας εκπαίδευση από το μηδέν.

Επαγγελματικά Εργαλεία Βαθμολόγησης

Διαχειριστείτε τους πελάτες σας στην ίδια πλατφόρμα που εμπιστεύονται σε όλα τα μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα. Εκχωρήστε εκπαίδευση ψηφιακά σε μεμονωμένους πελάτες ή ομάδες, που παραδίδονται απευθείας στο τηλέφωνο ή το tablet τους και μείνετε συνδεδεμένοι μαζί τους με απευθείας μηνύματα.

 

Mark Verstegen

“Η Bridge έχει δημιουργήσει την αξιόπιστη λύση σε ελίτ αθλήματα. Η πλατφόρμα θα βελτιώσει την ικανότητά μας να δημιουργούμε πραγματικά εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για κάθε αθλητή/πελάτη διατηρώντας παράλληλα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα σε ολόκληρο τον οργανισμό.”

Mark Verstegen, Ιδρυτής & Πρόεδρος

EXOS

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες πληρωμές.

Δημιουργήστε προσαρμόσιμες εφάπαξ πληρωμές, συνδρομές και κωδικούς έκπτωσης για να διαχειριστείτε εύκολα τα πάντα για την επιχείρησή σας, από τον προγραμματισμό έως τις πληρωμές, σε ένα μέρος.

 

Dini WongΗ BridgeAthletic έχει κάνει τη διαδικασία οργάνωσης και αποστολής προπονήσεων στους πελάτες μου όλο και πιο αποτελεσματικές. Έχει επίσης διευκολύνει πολύ την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες με τους οποίους δεν μπορώ να συναντηθώ σε εβδομαδιαία βάση.”

Dini Wong, Personal Trainer & Προπονητής

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Leverage the EXOS movement library to quickly build out content from scratch. Start with template blocks, days, or phases to deliver the perfect program in minutes.

Rob Harris

“Το BridgeAthletic είναι στο ίδιο βήμα με την τεχνολογία που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί ο σημερινός αθλητής. Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το Bridge, η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός των αθλητών βελτιώθηκε με τη διεπαφή iPhone/iPad μεταξύ προπονητή και αθλητή, ενώ μειώθηκαν οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις με την εξάλειψη των φύλλων προπόνησης σε χαρτί”

Rob Harris, Asst. Strength & Conditioning Coach

University of Arizona

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Διατηρήστε τέλεια αρχεία παρακολούθησης, ιστορικού εκπαίδευσης και επιδόσεων. Κρατήστε τους πελάτες σας αφοσιωμένους με καθημερινά αρχεία καταγραφής απόδοσης για να παρακολουθείτε τη διατροφή, τον ύπνο και την ανάρρωσή τους.

 

Brian Jordan

“Η ευελιξία και η ευκολία του BridgeAthletic μου επιτρέπουν να καταργήσω πολλά άλλα προγράμματα και διαδικασίες. Τώρα μπορώ να ξοδέψω περισσότερο χρόνο δουλεύοντας με τους πελάτες μου και λιγότερο χρόνο για την οργάνωση πληροφοριών.”

Brian Jordan, Former MLB Strength & Conditioning Coach

Sports Performance Coach, Authentic Performance

Πρώτος μήνας δωρεάν. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας με την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες & Ολυμπιακοί προπονητές σε κάθε άθλημα.

Συγκρίνετε αποτελέσματα δοκιμών και σωματικό βάρος με την πάροδο του χρόνου

Οι πελάτες έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση σας στο διαδίκτυο ή μέσω των εγγενών εφαρμογών μας iOS, Android και tablet

Η καθημερινή έρευνα επιδόσεων παρακολουθεί το βάρος, τον ύπνο, τη διατροφή και την ενυδάτωση των πελατών

Αποτελεσματικός σχεδιασμός προπόνησης με βιβλιοθήκη κινήσεων EXOS και πρότυπα προπονητικών φάσεων

Δημιουργήστε διάγραμμα για κάθε επανάληψης και σετ με το ιστορικό άσκησης

Δημιουργία και διαχείριση συνδρομών πελατών και εφάπαξ πληρωμών.

Η παρακολούθηση μέσω cloud παρέχει άμεσα αποτελέσματα

Προσμαρμόσιμα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα κατά τη δημιουργία σχεδίων κατάρτισης

Στείλτε απευθείας μήνυμα στους πελάτες σας