AEROSLING ELITE PLUS

AEROSLING ELITE PLUS

AEROSLING XPE

Η aeroSling XPE είναι μία πολύ ελαφριά και μικρού μεγέθους τροχαλία για δυναμική προπόνηση. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο για όλους τους αρχάριους και για όσους ψάχνουν την εύκολη λύση για να γυμνάσουν όλο τους το σώμα, ειδικά όταν ταξιδεύουν. Το γατζακι που διαθέτει καθώς και το ειδικό εξάρτημα που τοποθετείται στις πόρτες, το aeroSling μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού. Περιλαμβάνει DVD, προπονητικά πλάνα και προγράμματα.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

129,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ARBS-ARSLG-XPE

Δυναμική προπόνηση 

Το aeroSling XPE προστίθει αστάθεια κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης με αποτέλεσμα την αύξηση του ενδομυϊκού συντονισμού σε σύγκριση με τις στατικές τροχαλίες. Επιπλέον, επιτρέπει τις περιστροφικές κινήσεις. Ο κόμπος λαβής έχει σχεδιαστεί για την γρήγορη ρύθμιση του μήκους του σχοινιού. Για παράδειγμα αν θέλετε να ολοκληρώσετε πρώτα την προπόνηση για το άνω μέρος του σώματος και μετά για το κάτω.

Ελάχιστο Βάρος

Καμία άλλη τροχαλία δεν μπορεί να συναγωνιστεί αύτο το βάρος. Με μόνο 450gr χωράει σε κάθε χειραποσκευή. Έτσι, δεν υπάρχουν πλέον άλλες δικαιολογίες για να σταματήσετε την προπόνησή σας όταν ταξιδεύετε. Ακόμη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μπορείτε να ασκηθείτε. Απλώς τοποθετείτε το ειδικό εξάρτημα που εφαρμόζει στην κορυφή της πόρτας και είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε την προπόνηση.

Μέγιστη Ασφάλεια

Τα υλικά από τα οποία έχει κατασκευαστεί είναι αντίστοιχα με εκείνα που χρησιμοποιούνται σε αθλήματα ορειβασίας και αναρρίχησης και κάθε μέρος του αντέχει σε ακραία φορτία. Οι λαβές είναι από ανθεκτικό πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού και μπορούν εύκολα να καθαριστούν.

Bάρος: 0,45kg

Μέγιστο Φορτίο: 200kg

Στόχος: Συντονισμός, Δύναμη

Χώρος: Σπίτι, Εξωτερικός χώρος