REVVLL ONE

REVVLL ONE

REVVLL PRO

Το revvll PRO προσφέρει την πιο πολύπλευρη προπόνηση. Προπόνηση δύναμης και αντοχής με κινήσεις ώθησης, έλξης και στροφής με 6 ρυθμιζόμενες αντιστάσεις. Με συνολικό βάρος μικρότερο από 6kg, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Κατασκευασμένο στην Γερμανία, προσφέρει υψηλή ποιότητα για ιδιωτική χρήση, για personal trainers, και γυμναστήρια. Το προηγμένο και ειδικά κατασκευασμένο σχοινί προπόνησης. Περιλαμβάνει DVD, προπονητικά πλάνα και προγράμματα.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

936,77 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
ARBS-RP

Δεν έχετε ξανακάνει τέτοια προπόνηση

Το revvll PRO προσφέρει μία προπόνηση όπως κανένα άλλο εργαλείο προπόνησης. Επιτρέπει την πολύπλευρη προπόνηση με ένα σχοινί μήκους 4m και με διάμετρο 2.5cm σε 6 διαφορετικές αντιστάσεις. Με πλήρη ελευθερία κίνησης μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις ώθησης, έλξης και στροφής που αποτελούν πρόκληση για το άνω μέρος του σώματος και βελτιώνουν την δύναμη και την αντοχή ταύτοχρονα.

Η πιο πολύπλευρη προπόνηση με σχοινί

Το εύρος των ασκήσεων μπορεί να περιοριστεί μόνο από την φαντασία σας. Εκτός από το μπροστινό μέρος του revvll ή  - το revvll PRO προσφέρει αμέτρητες ασκήσεις.  Ανάλογα με τις μυϊκές ομάδες στις οποίες στοχεύει, η αντίσταση μπορεί να είναι πιο δύσκολη ή ελαφρύτερη.  Δεδομένου ότι το revvll PRO μπορεί να προσαρμοστεί σε 6 διαφορετικές αντιστάσεις, ο καθένας μπορεί να βρει το κατάλληλη αντίσταση για την προπόνησή του, από άτομα που κάνουν αποκατάσταση μέχρι επαγγελματίες αθλητές.

Κατασκευασμένο στην Γερμανία, προσφέρει υψηλή ποιότητα για ιδιωτική χρήση, για personal trainers, και γυμναστήρια.

Το revvll PRO φαίνεται απλό, αλλά χρειάστηκαν χρόνια σκληρής δουλειάς για να το αναπτύξουν. Το αποτέλεσμα είναι ένα εργαλείο προπόνησης που είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. Το revvll PRO πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχουμε, αφού έχει δοκιμαστεί σε ακραίες καταστάσεις. Όλα τα μέρη έχουν κατασκευαστεί στη Γερμανία.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος: 15kg

Στόχος: Αντοχή, Δύναμη

Χώρος: Σπίτι, Εξωτερικός χώρος, Γυμναστήριο