ACCELERATION TRAINER

ACCELERATION TRAINER

AEROSLING ELITE

AEROSLING ELITE

AEROSLING ELITE PLUS

Το aeroSling Elite Plus συνδυάζει όλα τα εξαρτήματα της aeroSling σε μία συσκευή και παρέχει ποικιλία χρήσης με απλό χειρισμό. Σε σύγκριση με το aeroSling Elite προσφέρει μία ακόμη πιο δυναμική τροχαλία για ακόμη πιο αποτελεσματική και προκλητική προπόνηση. Το τελευταίο μοντέλο aeroSling – ακόμη πιο άνετο, ακόμη πιο δυναμικό. Περιλαμβάνει DVD, προπονητικά πλάνα και προγράμματα.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

199,00 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
ARBS-ARSLG-EP

Διατίθεται σε διαφορετικά σετ:

1) elite plus: To μοντέλο elite plus περιλαμβάνει ειδικό εξάρτημα που εφαρμόζει στην πόρτα, ιμάντα για τα πόδια, ασκησιολόγιο, DVD και τσάντα μεταφοράς.

2) elite set pro: Το elite set pro είναι ειδικό πακέτο προσφοράς για επαγγελματίες χρήστες, το οποίο περιλαμβάνει ειδικό εξάρτημα για την τοποθέτηση σε τοίχο/ οροφή και 1 ιμάντα με ενίσχυση για τα πόδια, μεγέθους XL.

3) elite set top: Το πιο σύγχρονο πακέτο προσφοράς για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες. Το σετ περιλαμβάνει το εξάρτημα για την τοποθέτηση σε τοίχο/οροφή, ένα αγκιστράκι με ελατήριο και 2 ιμάντες με ενίσχυση και έναν ιμάντα μεγέθους XL.

Βέλτιστη προπόνηση με το βάρος του σώματος

Το aeroSling Elite Plus είναι το κατάλληλο εργαλείο για μία ποικιλία παραλλαγών στην προπόνησή σας. Προσφέρει όλα όσα κάνουν την προπόνηση αποτελεσματική και σας δίνει διαφορετικά προγράμματα άσκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υψηλές απαιτήσεις συντονισμού

Το σφαιρικό ρουλεμάν επιτρέπει στο κύριο σχοινί να περιστρέφεται/ εναλλασσεται εξαιρετικά ομαλά, αυξάνοντας έτσι την αστάθεια κατά την χρήση του με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την εκτέλεση των ασκήσεων. Οι εν τω βάθει μύες και η αλληλεπίδραση μεταξύ των μεμονωμένων μυϊκών ομάδων (ενδομυϊκός συντονισμός) εμπλέξεται ακόμη περισσότερο σε κάθε άσκηση. Το aeroSling Elite Plus απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες ή σε εκείνους που έχουν ήδη επαρκή εμπειρία στην προπόνηση με το βάρος του σώματος.

Ευκινησία και άνεση

Εκτός από τις λαβές που είναι επικαλυμμένες με καουτσούκ (υψηλής ποιότητας), διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες που παρέχουν στήριξη στα πόδια σας. Αυτή η λύση 2 σε 1 είναι κατάλληλη για ασκήσεις κορμού ή ποδιών. Επίσης λόγω των αρθρωτών αξεσουάρ μπορείτε να συναρμολογήσετε τα κομμάτια όπως θέλετε, αφήνοντας την δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγιστο Φορτίο: 200kg

Στόχος: Συντονισμός, Δύναμη

Χρήση: Σπίτι, Εξωτερικός χώρος, Personal Trainer

Χρώμα: Μπλε