Powerbands Set lady

Powerbands Set lady

Powerbands Set Mini

Powerbands Set Mini

Powerbands Set Max

Το Power Set MAX περιλαμβάνει τα τρία Mini Powerbands και το Powerband Max Blue. Με αυτό το Set μπορείτε να εκτελέσετε όλο το ασκησιολόγιο και τις προπονήσεις που σας προτείνουμε. Θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν όρια στην ποικιλία των ασκήσεων που μπορείτε να ενσωματώσετε στην προπόνηση σας χρησιμοποιώντας τα Powerbands. Επίσης, με την αγορά του Powerband Set Max εξοικονομείτε χρήματα καθώς είναι πιο οικονομικό από το να αγοράσετε τα λάστιχα μεμονωμένα.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

39,99 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LB-SETMX

Ο συνδυασμός των Powerbands Mini με το Powerband Max Black είναι ιδανικός για έντονη προπόνηση για όλο το σώμα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ασκήσεις μέσα από ένα ευρύ ασκησιολόγιο με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας. Χρησιμοποιήστε τα στην προθέρμανση, στην προπόνηση δύναμης, στην μυϊκή ενδυνάμωση, για σταθεροποίηση, προπόνηση αντοχής και ως βοηθήματα για διατάσεις. Ενσωματώνοντάς τα στην προπόνηση σας και έχοντας και την επίβλεψη επαγγελματία θα αποφύγετε ενδεχόμενους τραυματισμούς.

Το Power Set Max , ¨το πιο μικρό γυμναστήριο στον κόσμο¨, σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάζεστε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Τα λάστιχα είναι απλά στη χρήση τους, ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά τους. Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει στην εκγύμνασή σας. Σας περιμένει μια νέα εμπειρία προπόνησης!

• Προτεινόμενος συνδυασμός για αρχάριους ασκούμενους: Συνδυάστε τα Powerbands Max με το κίτρινο Powerband Mini . Προτεινόμενος συνδυασμός για προχωρημένους ασκούμενους: Συνδυάστε τα Powerbands Max με το κίτρινο Powerband Mini ή το πράσινο. Προτεινόμενος συνδυασμός για επαγγελματίες: Συνδυάστε τα Powerbands Max με το πράσινο Powerband Mini ή το μπλε.

Προσοχή: Τα Powerbands είναι κατασκευασμένα από LATEX.

Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!