Powerbands Set Max

Powerbands Set Max

Powerbands Set Pro

Powerbands Set Pro

Powerbands Set Mini

Το Power Set MINI περιλαμβάνει τρία Mini Powerbands, κίτρινο ( μαλακή αντίσταση), πράσινο (μεσαία αντίσταση) και μπλε ( σκληρή αντίσταση). Με αυτό το Set μπορείτε να εκτελέσετε μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και προπονήσεων. Η χρήση των διαφορετικών αντιστάσεων καθορίζει και το επίπεδο της εκγύμνασης. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και ιδέες σχετικά με τη χρήση του.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

15,00 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
LB-SETM

To Power set mini σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων. Συνδυάζοντας όλα τα λάστιχα του set μπορείτε να γυμναστείτε με ελεγχόμενα επίπεδα επιβάρυνσης. Είναι ιδανικό για έντονη προπόνηση για ολόκληρο το σώμα και για ανάπτυξη δύναμης. Επίσης τα Powerbands Mini είναι κατάλληλα για την αποκατάσταση τραυματισμών του γόνατος και της ωμικής ζώνης.

Προσθέτοντας και κάποιο Powerband Max στο ασκησιολόγιο σας θα εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο την προπόνησή σας και θα έχετε ένα ολοκληρωμένο γυμναστήριο πάντα μαζί σας σε ασυναγώνιστη σχέση τιμής - αποτελεσματικότητας.

  • Προτεινόμενος συνδυασμός για αρχάριους ασκούμενους: Συνδυάστε το κίτρινο Powerband Mini μαζί με άλλο ένα ίδιο και με ένα Powerband Max .
  • Προτεινόμενος συνδυασμός για προχωρημένους ασκούμενους: Συνδυάστε τo κίτρινο ή το πράσινο Powerband Mini μαζί με άλλο ένα πράσινο και ένα Powerband Max.
  • Προτεινόμενος συνδυασμός για επαγγελματίες: Συνδυάστε το πράσινο ή το μπλε Powerband Mini μαζί με άλλο ένα μπλε και ένα Powerband Max.

Προσοχή: Τα Powerbands είναι κατασκευασμένα από LATEX

Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!