HumanTrak

Αξιολογήστε με ακρίβεια.

Δείξτε αποτελέσματα με αξιοπιστία.

Χρησιμοποιήστε αντικειμενικά δεδομένα για να βοηθήσετε τους αθλητές σας και το προσωπικό σας να κινηθούν καλύτερα, να αποδώσουν καλύτερα και να επιστρέψουν στο παιχνίδι πιο γρήγορα με Σύστημα Ανάλυσης Κίνησης HumanTrak. Βγάζοντας τις εικασίες από τις κοινές αξιολογήσεις της κίνησης, το HumanTrak σάς επιτρέπει να δείτε αυτό που δεν μπορεί το μάτι, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη βελτίωση αυτού που είναι πιο σημαντικό για τους αθλητές σας.

Πως δουλεύει το HumanTrak

Βελτιώστε τις αξιολογήσεις σας με αντικειμενική μέτρηση

Ιδρύθηκε σε κλινική έρευνα και επικυρώθηκε εξωτερικά, το HumanTrak αξιοποιεί ένα σύστημα παρακολούθησης κίνησης 3D για να δημιουργήσει ένα δυναμικό τρισδιάστατο μοντέλο του σώματος του αθλητή σας. Αυτή η λεπτομερής ανάλυση της κίνησής τους συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας δυνατή την άμεση αξιολόγηση της κίνησής τους και την προσαρμογή προγραμμάτων προπόνησης ή αποκατάστασης με σαφείς και μετρήσιμους στόχους.

Τέλος, οι αυτοματοποιημένες και εκτυπώσιμες αναφορές βοηθούν στην παρακολούθηση της προόδου και την επίδειξη αποτελεσμάτων στους αθλητές σας, τη μέτρηση της προόδου και τη βελτίωση της αγοράς.

Η ανάλυση της κίνησης τώρα στην πράξη

Αξιολογήστε την ποιότητα της κίνησης, το εύρος, την ισορροπία και τη σταθερότητα σε πάνω από 20 κοινές δοκιμές και ασκήσεις.

Η HumanTrak χρησιμοποιεί το σύστημα παρακολούθησης κίνησης 3D για να καταγράφει και να αναλύει μια σειρά από κοινές αξιολογήσεις κίνησης, δοκιμές και ασκήσεις. Αυτό που παραδοσιακά περιοριζόταν στην αξιολόγηση με το μάτι μπορεί τώρα να μετρηθεί με ακρίβεια, να εντοπιστεί και να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Σταθερότητα

Στάση με ένα πόδι
Δυνατότητα στήριξης
Single Leg Stand
Όρθια Στάση
Semi-Tandem Stand
30-Second Sit-to-Stand

Αυχενική Σπονδυλική Στήλη

Lateral Flexion ROM
Flexion/Extension ROM

Lower Body Dynamic

Single Leg Squat
Squat
Drop Jump
Overhead Squat
Countermovement Jump
Lunge

Ώμος

Abduction/Adduction ROM
Flexion/Extension ROM
Internal/external rotation ROM

Auto-trainer

Build and run interactive
training programs

Το HumanTrak διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αξιολογήσεων κίνησης σε όλο το εύρος κίνησης του άνω και κάτω σώματος και των δυναμικών κινήσεων.

Κάθε αξιολόγηση παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εύρος της κίνησης και της ανισορροπίας των άκρων, καθώς και περισσότερες σε βάθος μετρήσεις που παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική που χρησιμοποιείται κατά την ολοκλήρωση των κινήσεων.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο αθλητής μπορούν να δουν το εύρος της κίνησης των αρθρώσεων να απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Το SwayTrak δημιουργεί αναφορά για την κίνηση του Κέντρου Μάζας στην πρόσθια και μεσοπλευρική κατεύθυνση κατά την αξιολόγηση της ισορροπίας. Η συνολική ταλάντωση ποσοτικοποιείται με έναν αλγόριθμο ισορροπίας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για baseline testing and tracking changes με την πάροδο του χρόνου.

Μόλις ολοκληρώσετε μια αξιολόγηση, ένα κλικ δημιουργεί αυτόματα μια ολοκληρωμένη αναφορά δοκιμών που περιλαμβάνει στιγμιότυπα φωτογραφιών από βασικά σημεία σε κάθε δοκιμή, στιγμιότυπα SwayTrak, στιγμιότυπα SideTrak και βασικά αποτελέσματα από κάθε δοκιμή. Με ένα κλικ μπορείτε να στείλετε την αναφορά στον ασθενή και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το AutoTrainer, με επαναλήψεις, σετ και διαλείμματα. Το AutoTrainer καθοδηγεί τους αθλητές σε κάθε άσκηση στο πρόγραμμα για ανεξάρτητη προπόνηση.

Εξοπλισμός

Ισχυρός και φορητός.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα ανάλυσης κίνησης που γεμίζουν ολόκληρο το δωμάτιο ή απαιτούν περίπλοκη εγκατάσταση και μακρά επεξεργασία δεδομένων, το HumanTrak χωράει σε μια βαλίτσα και μπορεί να ξεπακεταριστεί, να ρυθμιστεί και να είναι έτοιμο για δοκιμή σε λιγότερο από 5 λεπτά. Μόλις εγκατασταθεί, αυτή η καινοτόμα τεχνολογία σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά προ-προγραμματισμένων δοκιμών, ώστε ο ασθενής να μπορεί να ξεκινήσει την αξιολόγησή του και να δει την απόδοσή του σε πραγματικό χρόνο.

Βάλτε τους αθλητές σας

#backontrak

Περισσότερα Απο Την VALD Performance

NordBord-180x180

NordBord
Hamstring Testing System

Vald_ForceDecks-180x180

ForceDecks
Dual Force Plate System

Vald_ForceFrame-180x180

ForceFrame
Strength Testing System

Vald_Human-task-180x180

HumanTrak
Movement Analysis System

Vald_TaleHab-180x180

TeleHub
Exercise Prescription App

AB_Icon_110pxby110px-1

AirBands
Wireless BFR Cuffs

Λήψη Πακέτου Πληροφοριών