επιλογες πληρωμες και ασφαλεια συναλλαγων

Επιλογές Πληρωμής

Η fitnessculture.gr προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής στον πελάτη για την αγορά προϊόντων.

Αντικαταβολή

 Η Υπηρεσία αντικαταβολής σας παρέχεται από την fitnessculture.gr και σε συνεργασία με την BIZ Courier. Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της fitnessculture, κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά.

Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία / e-mail).

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,90 € και δεν περιλαμβάνεται στο κόστος αποστολής.


Πληρωμή μέσω κάρτας

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

PayPal

Πληρωμή μέσω του πιο γνωστού για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής PayPal. Με την επιλογή πληρωμής της παραγγελίας μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal για την ολοκλήρωση αυτής.

Παρακαλούμε, για τις αγορές χρησιμοποιώντας το PayPal, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

  • Άνοιξε τη σελίδα του καλαθιού αγορών
  • Κάνε κλικ στο κουμπί “Checkout με Paypal” ή διάλεξε το PayPal ως επιλογή πληρωμής στη διάρκεια της τυπικής διαδικασίας checkout
  • Αυτόματη μετάβαση στην τοποθεσία του PayPal για την ολοκλήρωση της συναλλαγής
  • Στη συνέχεια θα γίνεται αυτόματη επιστροφή στην fitnessculture.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Για ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, τις χρεώσεις και τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων του PayPal ή για γενικές απορίες σχετικά με το λογαριασμό σας στο PayPal, παρακαλώ επικοινωνήστε με το PayPal Help Center.
Η fitnessculture.gr δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο PayPal και δεν μπορεί να υποβάλει μια παραγγελία εκ μέρους σας χρησιμοποιώντας το PayPal.

Για όλες τις πωλήσεις με PayPal, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία / e-mail).


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλογή πληρωμής μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Παρακαλείστε να πραγματοποιήσετε ονομαστική κατάθεση του αντίτιμου της παραγγελίας σας καθώς και να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας όπως αυτός θα σας αποσταλεί με e-mail αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IOANNIS PENNAS)
IBAN: GR4501719010006901138949329

ALPHABANK (IOANNIS PENNAS)
IBAN: GR8901401660166002002007416

Παρακαλούμε μετά την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, ενημερώστε μας στο e-mail info@fitnessculture.gr στέλνοντας το αποδεικτικό κατάθεσης ή τηλεφωνικά στο 210-6771282. Αμέσως μετά την γνωστοποίηση και επιβεβαίωση της κατάθεσης, θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία

 

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική παραγγελία. Η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω PayPal ή/και τραπεζικής κατάθεσης.

Για παραλαβές από την εταιρεία, μέρες και ώρες παραλαβών είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 – 17:00, μόνο κατόπιν ειδοποίησή σας.

Για τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση παρακαλείσθε να μη προσέλθετε στην εταιρεία πριν λάβετε ειδοποίηση από εμάς

Ασφάλεια Συναλλαγών

1. To fitnessculture.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

2. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την εταιρία και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενής σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η fitnessculture.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Fitnessculture χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το fitnessculture.gr. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.