Τρόποι Πληρωμής

Η fitnessculture.gr προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής στον πελάτη για την αγορά προϊόντων.

 
Αντικαταβολή

 Η Υπηρεσία αντικαταβολής σας παρέχεται από την fitnessculture.gr και σε συνεργασία με την BIZ Courier. Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της fitnessculture, κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά. 

Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία / e-mail).

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,60 € και δεν περιλαμβάνεται στο κόστος αποστολής.


Πληρωμή μέσω κάρτας


Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.


PayPal


Πληρωμή μέσω του πιο γνωστού για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής PayPal. Με την επιλογή πληρωμής της παραγγελίας μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal για την ολοκλήρωση αυτής.

Παρακαλούμε, για τις αγορές χρησιμοποιώντας το PayPal, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

  • Άνοιξε τη σελίδα του καλαθιού αγορών
  • Κάνε κλικ στο κουμπί "Checkout με Paypal" ή διάλεξε το PayPal ως επιλογή πληρωμής στη διάρκεια της τυπικής διαδικασίας checkout
  • Αυτόματη μετάβαση στην τοποθεσία του PayPal για την ολοκλήρωση της συναλλαγής
  • Στη συνέχεια θα γίνεται αυτόματη επιστροφή στην fitnessculture.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Για ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, τις χρεώσεις και τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων του PayPal ή για γενικές απορίες σχετικά με το λογαριασμό σας στο PayPal, παρακαλώ επικοινωνήστε με το PayPal Help Center.
Η fitnessculture.gr δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο PayPal και δεν μπορεί να υποβάλει μια παραγγελία εκ μέρους σας χρησιμοποιώντας το PayPal. 

Για όλες τις πωλήσεις με PayPal, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία / e-mail).


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλογή πληρωμής μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Παρακαλείστε να πραγματοποιήσετε ονομαστική κατάθεση του αντίτιμου της παραγγελίας σας καθώς και να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας όπως αυτός θα σας αποσταλεί με e-mail αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IOANNIS PENNAS)
IBAN: GR33 0171 5830 0065 8310 5886 583  


ALPHABANK (IOANNIS PENNAS)
IBAN: GR31 0140 7060 7060 0210 1223 794

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ (IOANNIS PENNAS)

IBAN: CY63 00200 1950 0003 5702 0676 006

 Παρακαλούμε μετά την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, ενημερώστε μας στο e-mail info@fitnessculture.gr στέλνοντας το αποδεικτικό κατάθεσης ή τηλεφωνικά στο 210-6771282. Αμέσως μετά την γνωστοποίηση και επιβεβαίωση της κατάθεσης, θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας.

 
Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική παραγγελία. Η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω PayPal ή/και τραπεζικής κατάθεσης.

Για παραλαβές από την εταιρεία, μέρες και ώρες παραλαβών είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 – 17:00, μόνο κατόπιν ειδοποίησής σας. 

Για τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση παρακαλείσθε να μη προσέλθετε στην εταιρεία πριν λάβετε ειδοποίηση από εμάς.