Powerbands Mini Green

Powerbands Mini Green

Powerbands Mini Black

Powerbands Mini Black

Powerbands Mini Yellow

Το Powerband Mini Yellow (light) είναι το πιο μαλακό mini λάστιχο από τα τρία και είναι εξαιρετικό για αρχάριους. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα λάστιχα. Χρησιμοποιείται στη προθέρμανση, για την ενεργοποίηση των μυών, για την εκγύμναση βασικών μυϊκών ομάδων και για τη βελτίωση της σταθεροποίησης του κορμού. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και ιδέες σχετικά με τη χρήση του.

Low Cost
Shipping

Up to 12
Monthly Instalments.

Friendly
Customer Service

4,70 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LB-MINIY

Τα Powerband Mini Yellow είναι μικρής επιβάρυνσης. To μέγεθος τους και η αντοχή τους τα καθιστούν ιδανικά για όσους ταξιδεύουν πολύ και για όσους δεν μπορούν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο στην εκγύμνασή τους. Το εύκαμπτο λάστιχο είναι κατάλληλο για ζέσταμα, για διατάσεις και για ασκήσεις ενδυνάμωσης. Χρησιμοποιήστε τα Powerbands Max για να εμπλουτίσετε τα ασκησιολόγια σας και τα πεδία εφαρμογής τους για μια πιο έντονη προπόνηση που θα εκτοξεύσει την καθημερινή σας άσκηση.

Σας συνιστούμε να προχωρήσετε στην αγορά ενός από τα Power Sets, για καλύτερη οικονομία και μεγαλύτερη ποικιλία.Για παράδειγμα το Power Set Max, είναι από μόνο του ένα πλήρες γυμναστήριο που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας σε ασυναγώνιστη σχέση τιμής και αποτελεσματικότητας.

  • Προτεινόμενος συνδυασμός για αρχάριους ασκούμενους: Για μεγαλύτερη επιβάρυνση δουλέψτε ταυτόχρονα μαζί με άλλο ένα κίτρινο λάστιχο.
  • Προτεινόμενος συνδυασμός για προχωρημένους ασκούμενους: Για μεγαλύτερη επιβάρυνση συνδυάστε ένα κίτρινο ή πράσινο λάστιχο ταυτόχρονα με άλλο ένα πράσινο λάστιχο.
  • Προτεινόμενος συνδυασμός για επαγγελματίες: Για μεγαλύτερη επιβάρυνση συνδυάστε ένα πράσινο ή μπλε λάστιχο ταυτόχρονα με άλλο ένα μπλε λάστιχο.

Προσοχή: Τα Powerbands είναι κατασκευασμένα από LATEX.

Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!