SKLZ

SKLZ

Θέση
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα Λίστα

15 ανα σελίδα

Είδη 1 εώς 15 από 68 σύνολο

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 6x Hurdles

  6x Hurdles

  63,90 €

  Τα 6x Hurdles χρησιμοποιούνται στην πλειομετρική προπόνηση με στόχο την βελτίωση της ταχύτητας και της ευκινησίας. Έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στα χτυπήματα κατά τη χρήση τους ανεξάρτητα από το βάρος των αθλητών. Είναι ελαφριά, ανθεκτικά και διαθέτουν σύστημα επαναφοράς. 

 2. TRAINING ROPE PRO

  TRAINING ROPE PRO

  189,50 €

  Το Training Rope Pro φέρνει ένα νέο επίπεδο απόδοσης στην προπόνηση σας. Χρησιμοποιείται  για την ανάπτυξη της δύναμης, την βελτιώση της αντοχής, της ισορροπίας και του ελέγχου των μυών. Η επιφάνειά του είναι ειδικά κατασκευασμένη για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

 3. SKLZ Training Bag

  SKLZ Training Bag

  37,50 €

  Η Training Bag είναι εμπνευσμένη από παθιασμένους ποδοσφαιριστές. Διαθέτει επεκτεινόμενες, αεριζόμενες τσέπες για αντικείμενα-ρούχα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην προπόνηση. Καθώς, επίσης, έχει και ειδική θήκη για την αποθήκευση της μπάλας και του προστατευτικού εξοπλισμού (γάντια, επιγονατίδες). 

   

 4. Pro Training Agility Bands

  Pro Training Agility Bands

  22,50 €

  Τα Pro Training Agility Bands χρησιμοποιούνται για την προπόνηση ταχύτητας, ευκινησίας και έκρηξης. Ο ειδικός σχεδιασμός τους παρέχει ασφάλεια κατά την διάρκεια εκτέλεσης πλειομετρικών ασκήσεων για την πρόληψη τραυματισμών σε περίπτωση που ο αθλητής πέσει πάνω στο εμπόδιο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ''τέρμα᾽᾽ σε ασκήσεις που περιλαμβάνουν την χρήση μπάλας.

 5. MEDBALL 15 (10.5'')

  MEDBALL 15 (10.5'')

  79,50 €

  Η Med Ball 15 (10.5'') είναι ένα ιδανικό εργαλείο προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Βελτιώνει την ισχύ στις ρίψεις και στις στροφικές κινήσεις καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για την ενδυνάμωση του κορμού. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για εξαιρετικό έλεγχο.

 6. MEDBALL 6

  MEDBALL 6

  53,50 €

  Η Med Ball 6 είναι ένα ιδανικό εργαλείο προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Βελτιώνει την ισχύ στις ρίψεις και στις στροφικές κινήσεις καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για την ενδυνάμωση του κορμού. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για εξαιρετικό έλεγχο.

 7. MedBall 8

  MedBall 8

  58,50 €

  Η Med Ball 8 είναι ένα ιδανικό εργαλείο προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Βελτιώνει την ισχύ στις ρίψεις και στις στροφικές κινήσεις καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για την ενδυνάμωση του κορμού. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για εξαιρετικό έλεγχο.

 8. MedBall 12

  MedBall 12

  68,50 €

  Η Med Ball 12 είναι ένα ιδανικό εργαλείο προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Βελτιώνει την ισχύ στις ρίψεις και στις στροφικές κινήσεις καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για την ενδυνάμωση του κορμού. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για εξαιρετικό έλεγχο.

 9. MedBall 10

  MedBall 10

  63,50 €

  Η Med Ball 10 είναι ένα ιδανικό εργαλείο προπόνησης για το άνω μέρος του σώματος. Βελτιώνει την ισχύ στις ρίψεις και στις στροφικές κινήσεις καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για την ενδυνάμωση του κορμού. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για εξαιρετικό έλεγχο.

 10. D-MAN BASKETBALL BLUE

  D-MAN BASKETBALL BLUE

  87,00 €

  Το D-Man είναι ένα φορητό χειροκίνητο ομοίωμα για να κάνετε εξάσκηση. Μαθένετε να ρίχεται σουτ ή να περνάτε την μπάλα από πάνω ή γύρω (τρίπλες) από το ομοίωμα όπως θα κάνατε και κατά τη διάρκεια ενός πραγματικού αγώνα. Ιδανικό για ατομική χρήση ή για ομάδες. Διαθέτει ρυθμιζόμενο μηχανισμό ύψους από 2m σε 2.4m.

   

 11. PowerBase Tennis

  PowerBase Tennis

  32,50 €

  Το PowerBase Tennis Trainer είναι το ιδανικό εργαλείο για τη βελτίωση ολόκληρου του παιχνιδιού σας. Με την ισχυρή αντιολισθητική βάση και το ανθεκτικό κορδόνι, μπορείτε να κάνετε ώρες συνεχούς άσκησης χωρίς συνεργάτη για να βελτιώσετε την τεχνική σας.

 12. QUICK LADDER PRO

  QUICK LADDER PRO

  63,50 €

  Το Quick Ladder Pro είναι εμπνευσμένο από ένα είδος ακορντεόν Κινέζων οπαδών. Οι άκαμπτες, αρθρωτές πλευρές και η ανθεκτική κατασκευή επιτρέπουν την εύκολη αναδίπλωση. Χρησιμοποιείται στην προπόνηση ταχύτητας, ευκινησίας και έκρηξης και βελτιώνει την επιτάχυνση, την ταχύτητα εκτέλεσης των πλάγιων βημάτων και την αλλαγή κατεύθυνσης. Παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης για τοποθέτηση περισσότερων σκαλοπατιών στις άκρες και στις πλευρές.

 13. ELEVATION LADDER

  ELEVATION LADDER

  53,50 €

  Το Elevation Ladder συνδυάζει δύο από τα κορυφαία προϊόντα SKLZ, το Quick Ladder και το Speed Hurdles, σε ένα προΐον. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την σκάλα ως μια επίπεδη επιφάνεια ή με εμπόδια για μία ποικιλία ασκήσεων ταχύτητας και ευκινησίας. Αυξάνει την εκρηκτικότητα μέσα από την επιτάχυνση που δημιουργείται από το χτύπημα του πέλματος και την συχνότητα ανασήκωσης του. Αναδιπλώνεται για εύκολη αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ ανθεκτικό πλαστικό PVC.

   

 14. AGILITY TRAINER PRO (SET OF 10)

  AGILITY TRAINER PRO (SET OF 10)

  127,00 €

  Τα περισσότερα αθλήματα απαιτούν την κίνηση σε πολλές κατευθύνσεις και με διαφορετική ταχύτητα. Το τραπεζοειδές σχήμα του Agility Trainer Pro βοηθάει στην αύξηση της δράσης και της ευκινησίας των κάτω άκρων και στον χρόνο αντίδρασης σε μοτίβα κίνησης όπως κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοτίβο κατεύθυνσης συναρμολογώντας τα κομμάτια.

   

 15. SPEED HURDLES PRO

  SPEED HURDLES PRO

  85,90 €

  Με το Speed Hurdle Pro μπορείτε να αναβαθμίσετε την προπόνηση ταχύτητας και ευκινησίας χρησιμοποιώντας τα εύκαμπτα ρυθμιζόμενα εμπόδια ύψους 15, 22.8 και 30.5cm (σετ των 6). Κάθε εμπόδιο διαθέτει μία εξαιρετικά ανθεκτική βάση για όλα τα μεγέθη πελμάτων αλλά και ένα σύστημα μηχανισμού επαναφοράς.

Θέση
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα Λίστα

15 ανα σελίδα

Είδη 1 εώς 15 από 68 σύνολο

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5