Τηλ. Παραγγελίες: 210 671 3891

Αγ. Κωνσταντίνου 7, 15124 Μαρούσι

Αποστολή και Παράδοση

Η fitnessculture.gr συνεργάζεται με την Ταχυδέμα και έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές για την ασφαλή αποστολή των προϊόντων.

Τα προϊόντα αποστέλλονται οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, εκτός των περιοχών που δεν παρέχει υπηρεσίες η συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

Στις περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας, δηλαδή μετά την επιτυχή καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας, ξεκινά η διαδικασία προετοιμασίας της παραγγελίας.

Αττική

Το κόστος των μεταφορικών εντός Αττικής για παράδοση την επόμενη ημέρα είναι 3,90 € μέχρι 2 κιλά και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Ενώ για δέματα από 6 κιλά το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 8 € συν 1,2 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Επαρχία & Νησιωτική Ελλάδα

Το κόστος των μεταφορικών για την επαρχία και την νησιωτική Ελλάδα με παράδοση 1-2 εργάσιμες ημέρες, είναι 3,90 € μέχρι 2 κιλά και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό. Ενώ για δέματα από 6 κιλά το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 8 € συν 1,2 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Υπόλοιπη Ελλάδα – Δυσπρόσιτες Περιοχές

Το κόστος των μεταφορικών προς τις δυσπρόσιτες περιοχές ανέρχεται στα 3,90 € μέχρι 2 κιλά και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό. Ενώ για δέματα από 6 κιλά το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 8 € συν 1,2 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Κύπρος

Το κόστος των μεταφορικών για την Κύπρο για παράδοση μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες είναι 15 € μέχρι 2 κιλά και 3 € για κάθε επιπλέον κιλό. Ενώ για δέματα από 6 κιλά το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 25 € συν 2 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Επιπρόσθετα

Υπάρχει δυνατότητα πρωινής παράδοσης, παράδοσης το Σάββατο, αλλά και αυθημερόν παράδοσης κατόπιν συνεννόησης με την Ταχυδέμα και με επιπλέον χρέωση, αναλόγως την υπηρεσία και με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Ταχυδέμα.

Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,10 €.
Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.
(Τελευταία Ενημέρωση Μάιος 2023)

Categories