Τηλ. Παραγγελίες: 210 671 3891

Αγ. Κωνσταντίνου 7, 15124 Μαρούσι

Bosu

Δείτε τα προϊόντα μας

Bosu Elite

BOSU® Elite Balance Trainer

BOSU® Pro Balance Trainer

BOSU® Pro Balance Trainer (Limited Edition)

BOSU Nexgen Balance Trainer

BOSU® Nexgen Balance Trainer

Bosu

Η εταιρία Bosu αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο της φυσικής κατάστασης και της ενεργού αθλητικής εκγύμνασης.

Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Bosu έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για να ενθαρρύνουν την φυσική δραστηριότητα και την ανάπτυξη της δύναμης και της ευελιξίας.
 
Το όνομα "Bosu" προέρχεται από τον συνδυασμό δύο λέξεων, "BOth Sides Up," που αντικατοπτρίζει το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου και πιο γνωστού προϊόντος της εταιρίας, του Bosu Balance Trainer. Αρχικά δημιουργήθηκε από τον David Weck το 1999, το Bosu Balance Trainer σύντομα έγινε απόλυτα αναγνωρίσιμο και απαραίτητο εργαλείο για εκπαιδευτές, φυσιοθεραπευτές και αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Bosu
Bosu
Bosu

Η εταιρία Bosu αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο της φυσικής κατάστασης και της ενεργού αθλητικής εκγύμνασης.

Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Bosu έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για να ενθαρρύνουν την φυσική δραστηριότητα και την ανάπτυξη της δύναμης και της ευελιξίας. Το όνομα "Bosu" προέρχεται από τον συνδυασμό δύο λέξεων, "BOth Sides Up," που αντικατοπτρίζει το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου και πιο γνωστού προϊόντος της εταιρίας, του Bosu Balance Trainer. Αρχικά δημιουργήθηκε από τον David Weck το 1999, το Bosu Balance Trainer σύντομα έγινε απόλυτα αναγνωρίσιμο και απαραίτητο εργαλείο για εκπαιδευτές, φυσιοθεραπευτές και αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Bosu
Bosu
Bosu

Αποστολή

Η αποστολή της Bosu είναι να παρέχει επικαλυπτόμενες, κομφορμισμένες λύσεις για την φυσική εκγύμναση και την ανάπτυξη της αθλητικής επιδόσεως. 

Προωθεί την ιδέα της ολοκληρωμένης ανάπτυξης του σώματος μέσω ασκήσεων που απαιτούν ισορροπία, σταθερότητα και δύναμη. Η εταιρία δεσμεύεται να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους φυσικούς τους στόχους και να απολαμβάνουν την ενεργή, υγιή ζωή.

Categories