Τηλ. Παραγγελίες: 210 671 3891

Αγ. Κωνσταντίνου 7, 15124 Μαρούσι

Inertia Wave

Δείτε τα προϊόντα μας

Λάστιχο Inertia Wave μπλε

Λάστιχο Inertia Wave μπλε

Λάστιχο Inertia Wave Duo γκρι

Λάστιχο Inertia Wave Duo γκρι

Λάστιχο Inertia Wave Duo (μπλε)

Λάστιχο Inertia Wave Duo μπλε

Λάστιχο Inertia Wave γκρι

Λάστιχο Inertia Wave γκρι

Λάστιχο Inertia Wave (κόκκινο)

Λάστιχο Inertia Wave κόκκινο

Λάστιχο Intertia Wave κίτρινο

Λάστιχο Intertia Wave κίτρινο

Inertia Wave

Η Inertia Wave είναι μια κορυφαία εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή πρωτοποριακών εξαρτημάτων φυσικής κατάστασης και αντιστάσεων γυμναστικής

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 2017, η Inertia Wave έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες εταιρίες στον χώρο της φυσικής κατάστασης.
Το προϊόν που έχει κάνει την Inertia Wave τόσο δημοφιλή είναι τα "Inertia Wave Tubes," ένα επαναστατικό σύστημα αντιστάσεων που σχεδιάστηκε για τη βελτίωση της απόδοσης, της δύναμης και της αντοχής των αθλητών και των ασκούμενων. Το Inertia Wave Tubes είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων που ενεργοποιούν όλο το σώμα, βελτιώνοντας την ισορροπία, την ευελιξία και την καρδιοαναπνευστική αντοχή. Είναι ιδανικό για αθλητές, προπονητές, και οποιονδήποτε αναζητά μια αποτελεσματική προπόνηση.

Inertia Wave
Inertia Wave
Inertia Wave

Η Inertia Wave είναι μια κορυφαία εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή πρωτοποριακών εξαρτημάτων φυσικής κατάστασης και αντιστάσεων γυμναστικής.

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 2017, η Inertia Wave έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες εταιρίες στον χώρο της φυσικής κατάστασης. Το προϊόν που έχει κάνει την Inertia Wave τόσο δημοφιλή είναι τα "Inertia Wave Tubes," ένα επαναστατικό σύστημα αντιστάσεων που σχεδιάστηκε για τη βελτίωση της απόδοσης, της δύναμης και της αντοχής των αθλητών και των ασκούμενων.

Inertia Wave
Inertia Wave
Inertia Wave

Inertia Wave Tubes

Ο σχεδιασμός των Inertia Wave Tubes βασίζεται στην αρχή της ομοιοκαταληξίας και της αντιδραστικής αντίδρασης. Κάθε tube δημιουργεί αντίθετα αντίθετα κύματα κίνησης, προκαλώντας το σώμα σας να εργάζεται πιο σκληρά για να διατηρήσει την σταθερότητα. Αυτή η μοναδική προσέγγιση στην γυμναστική ενισχύει τη μυϊκή ανάπτυξη, βελτιώνει τη σταθερότητα του σώματος και ενισχύει την αντοχή.

Categories