Τηλ. Παραγγελίες: 210 671 3891

Αγ. Κωνσταντίνου 7, 15124 Μαρούσι

valslide

Δείτε τα προϊόντα μας

Καλύμματα ολίσθησης

Καλύμματα ολίσθησης Valslide Booties

valslide

Η Valslide αποτελεί μια εταιρία που κατέκτησε τον κόσμο της φυσικής κατάστασης και της προπόνησης με την καινοτόμα προσέγγισή της στην ανάπτυξη δύναμης και ευελιξίας

Mε μια ευρεία σειρά προϊόντων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η Valslide παρέχει λύσεις για αθλητές, γυμναστές, και όσους αναζητούν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ενισχύσουν τη φυσική τους κατάσταση.
 
H Valslide αποτελεί την εταιρία που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπουμε την προπόνηση και την ανάπτυξη της φυσικής μας κατάστασης. Με την φιλοσοφία της προσαρμοσμένης προπόνησης και της ασφάλειας, επιτρέπει σε κάθε αθλητή να φτάσει τα όριά του και να ανακαλύψει τη δύναμη και την ευελιξία που κρύβονται μέσα του.

Valslide
Valslide
valslide

Η Valslide αποτελεί μια εταιρία που κατέκτησε τον κόσμο της φυσικής κατάστασης και της προπόνησης με την καινοτόμα προσέγγισή της στην ανάπτυξη δύναμης και ευελιξίας.

Με μια ευρεία σειρά προϊόντων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η Valslide παρέχει λύσεις για αθλητές, γυμναστές, και όσους αναζητούν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ενισχύσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Valslide
Valslide
Valslide

Φιλοσοφία

η Valslide αποτελεί την εταιρία που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπουμε την προπόνηση και την ανάπτυξη της φυσικής μας κατάστασης. Με την φιλοσοφία της προσαρμοσμένης προπόνησης και της ασφάλειας, επιτρέπει σε κάθε αθλητή να φτάσει τα όριά του και να ανακαλύψει τη δύναμη και την ευελιξία που κρύβονται μέσα του.

Categories